Har saknat att skriva blogg. Men det har varit så himla mycket både i huvudet och i verkligenheten att det inte har funnits tid och ork till det. Men jag hoppas jag snart ska få det. För det är himla skönt för själen.

Mycket har ju som sagt hunnit hända och det stora är att jag och min man valde att gå skilda vägar. Skillsmässan gick igenom i sommras men det är allt annat runt om kring som tar tid och kraft.
Det känns skönt med beslutet men naturligtvis har man bättre å sämre dagar. Just nu vill jag vell att allt ska få ett avslut och en nystart.
Jag bor kvar i huset och det är jag (och säkert katterna också) himla glada för att det var möjligt. Det blir naturligvis andra förutsättningar. Men det är helt ljuvligt här ute i skogen och jag skulle ha svårt att finna något lika bra och trivsamt.

Det andra stora ä vell att Ulla ÄR gravid å ska ha kattungar vilken dag som helst. Känns lika spännade och orligt varje gång man väntar kattungar. Vågar inte ta ut något i förskott men jag hoppsa det finns en liten mysunge där innne som ska få stanna i Drakborgen.

Jobbet är det full fart på som vanligt. Mycket att göra och nu känns det som att jag börjar komma in i längden på resvägen. Vi fåt vell se när snökaoset drar i gång vad jag tycker då…

Liten minisemester att se fram emo, blir det i slutet av denna månad tillsammans med Hajfenan. Vi ska till WW utställninge i Frankrike och passar på att ta ett par extra dagar i ST Etienne. Hoppas på fint väder, vackra katter och god mat å dryck. Det borde Frankrike kunna leverera 😉

Veckan som gått har varit minst sagt fullspäckad. Bla för att jag har haft 3 katter på besök…
Pipen har haft en söt och rar fästmö som älskade att nypas i näsan. Och Clossan och hans date Dromis ha då fått hålla till i datorrummet med tillhörande glasveranda. Det har funkat även fast Dromis höll mig vaken de första nätternasmiley
Pipen å hans tjej vet jag inte hur det har gått för. Pipen är som vanligt en väldigt diskret herre och så även hans nya tjej. Så det är bara och vänta och se om det har tagit. Håller tummarna!

Idag ägnas den lediga dagen åt städning och förberedelse inför kattungenedkomsten. Så storröj av huset, tvätt och disk. Dessutom ska jag ta in trädgårdsmöblerna (smiley). Även fast solen skiner varmt idag!

Ha det gott!

/Kattis