Ibland blir det för mycket. Och så har det varit en tid.
Bloggen har fått ligga för fäfötter.

Mycket har naturligtvis hunnit hända på denna tid. Jag har fått nytt jobb eller ialla fall jobbar jag nu i en annan butik. Det blev längre resväg men lite roliga uppgifter och ett härligt gäng! Så det får gå. Men mindre FRI-tid blir det ju.

Att jag var tvungen att ta bort Alice och sedan Fanny rätt tätt var inte det lättaste. Naturligtvis var det för deras bästa men det gör det inte lättare att bära.

Efter idoga försök så lyckades vi få en, säger en, kattunge efter Pipen och Trine. En högt älskad Korv som nu har flyttat till en sin släkting Xeke. Vilke tur för mig för jag var helt inställd på att behålla honom även om det var en hona jag skulle ha. Men dom där ensambarnen är verkligen svåra att slita sig från.


Visst är han en raring!!!
Faktum är att jag är mer en nöjd över resultatet. När man parar en hona med så många noviser så nära i stamtavlan kan man inte vara så säker på resultatet. Dessutom har ju denna kombination aldrig blivt gjord förut.
Korven har en väldigt fin höjd på huvudet, riktigt bra haka, långs svans, höga bakben och en lovande pälskvaliet. Dessutom har han väldigt vackra ögon!! Vad mer kan man begära!! Ja det skulle vell vara lite bättre plasserade öron. Men jag tyckte hela tiden när han var mindre att dom var något för små, men se de har växt !!smiley

Nu går jag här och hoppas på att Ulla ska vara gravid men sjutton vet!!
Inte ska det vell vara så lätt, eller??

Just nu är manne uppe i Falun i 3 dagar och tömmer sin mors lägenhet. Inget roligt jobb. Men Élla mår bra även om hon ibland är lite väl virrig. Men rapporten säger att igår var hon sitt gammla vanliga jag och undrade när hon skulle bli förärade ett besök av mig.smiley

Mats och jag har dessutom varit på en kombinerad utställnigs och jubileums firande till Hamburg till sammans med vår ständiga resepartner Hajfenan.
Fantasktiskt trevligt även om vi denna gång inte hade läst på någoting… Vi trodde vi skulle till en inlandsstad och så visade sig vara Tysklands svar på Amsterdam med en massa kanaler och en stor hamn.. Jösses va lite man vet!

Rådhuset.

Hittade ett jättetrevligt fik/kafferosteri i de gamla delarna av hamnen.

De hade sjuka mängder med olika sorters kaffe bla. värdens dyraste som en kattart äter och bajsar ut och som sedan rostas & dricks…..

Där mumsade vi i oss rejält!

Så här bra bodde vi och katterna:

Mysigt, charmigt och väldigt nära utställningen.

Stora tysta rum med utsikt mot skogen och en liten bäck .

Älskade mysgurkan Pipen godkände sängarna.

Maten och frukosten på hotellet var kalas.


Men här var vi också och åt väldigt gott!

Som vanligt åkte vi de lokala färdmedlen också. Det ingår i vår reseupplevelse. Här pendeltåg in till Hamburg.

För att titta på botaniska trädgården.

Om det någonsin blir ww utställning i Hamburg så vet jag vart jag ska bo. SAS Radison med utsikt över den botaniska trädgården!

Synd att inte den kinesiska tesalongen var öppen.

Uställningen var otroligt välorganiserad. Alla burar i ringar med öppning inåt. Luftigt och minemal uställning i svenska mått. 240 katter totalt vara 40 skogisar…

Här är Helena uppe med Line som denna dag också blev nominerad!
En välberest dam. Ja Line alltså!

Ha det gott så ses vi därute!
/Kattis