Tjiho!!!
Det har varit slitsamt in i det sista för att få butiken säsongsstarts fin!.
Men nu är det jul på H&M så passa på att gå in och kolla in allt nytt. Paketformationer som svävar i taket och annat skoj..
Glöm inte att passera skyltfönster ni som bor i Tyresö!smiley
Jag har för första gången lagt en heltäckningsmatta. Faktiskt rätt skoj, famförallt när jag fick tag i rätta verktygen iform av en jätteklo i värsta skräckfilmsmodellen!

Katterna ser fortfarnade till så att man har att göra i mängder.

Trine trodde jag för ett par minuter hade livmoderinflamation. Snabbt på med en tratt i ett par timmar. Men inte en droppe snusk, eller annat för den delen heller. Men jag har lite noja när det gäller henne, min framtida avelshona…Så här söt var hon då!
Inte ett dugg besvärad av att gå omkring med en tratt. Var vell det mest naturliga som fanns. Hindrade henne inte från att fara omkring som hon brukar.
Ibland är hon skrämmande lik min gamla Wendy som också tog alla förändringar med naturlig självsäkerhet!

Trine löpte så smånig om och har nu varit nere med Pipen i ett par dagar. Hoppas, hoppas det fått till det ordentligt denna gång. Ialla fall så har det varit en mängd svarta hårtussar på mattorna….

Men med Ulla är det precis tvärt om. Efter en date med Clossan och en massa hårtussar så löper hon igen. Suck. Vet inte om den unga mannen vet riktigt hur man gör ännu. Kanske åker vi över i helgen igen och provar men om inte annat får Pipen chansen. Han lär vell bli överlycklig om hans älskade Ulla vill gå på date med honom:-D
Clossan får vell istället vänta till våren/sommaren. Med förhoppning att han sköter sig tills dess.

Det är trångt ibland om saligheten!!
Här är det Pottan som gärna vill ligga å mysa med dom andra men som hamnar på stolen en bit ifrån..
Och som ni ser så är klädslen avtagen och ligger i tvätten för femtielfte gången.
Förstår inte varför dom måste vara i soffan å kräkas!!

Pipen har hunnit bli pappa två gånger.
Först ut var Tindra hos S*Kaup Home cat’s med 3 st bebbar. Pappa Pipen och jag är jättestolta över bebbarna. Alla ser ut att bli silver.
Här är det killen Maharadja, ns 09 23. Snygg trekant och vackra öron!smiley
Och här ligger sötnosen Viola Silas och snuttar. Viola är en fs 23. Alltså utan vitt! Det var en överaskning!! Hon blir nog väldigt lik mamma Tindra. Vacker!

Sedan efter många timmars väntan kom ytterligare en tjej. Soraya, fs 02.
Mamma Tindra hade en livmodersinflamation och blev kastrerad ett par dagar efter kattungarnas födelse. Allt verkar dock ha gått bra och hon tar väl hand om sina kattungar med hjälp av sin dotter Soul. Vi håller tummarna för att det fortsätter att gå bra för Tindra och bebbarna. Med lite tur får vi komma och hälsa på igen redan i helgen om alla mår bra.

S*Vildhjärtats Shirely McMoose nedkom med 4 st bebbar, 3 dagar efter Tindras kull. Här blev det ännu ett gäng silverkissar med vitt och eventuellt en bruntabby utan vitt…!? Förmodligen mest honor men könsbestämningen kanske inte är 100 ännu.

Något som inte är så roligt är att jag hittat en cancer knöl på Fanny. Hon har ju sett lite “loppig” ut ett tag men varit pigg och haft god aptit. Har känt igenom henne ett antal gånger men inte hittat något förens nu.
En rätt stor knöl på sidan i nacken. Rätt långt in under allt fett, kött å muskler. Dvs inoperabel. Precis som sin mamma Wendy.
På något vis så känns det skönt. På så sätt att jag nu vet vad det är för fel och hur jag kan hjälpa henne. Jag kan ge henne mjukmat och lite olja för att smörja och göra det så gott för henne som möjligt. För att jag är rätt säker på att den växer rätt bra innåt också… Sötaste Fanny

Förra helgen var vi och hämtade katthuset till Krabat. Rätt stort med loft där han kan mysa och ha det gott. Hålet är kanske i minsta laget. Men han tar sig in och ut utan problem. Dock ska den målas och läggas på tak först.

Allra vackraste Chaussette har varit på utställning i Bergen och kan nu tituleras sig Champion!
Stort grattis!! Hon ser verkligen superläcker ut!!

I helgen är det utställning i Åbo. Vi önskar alla lycka till och hoppas ni får det jättetrevligt och många härliga resultat!

Sköt om er och varandra!
/Kattis