Inte nog med att man numera jobbar som en tok hela tiden. Katterna ställer till så det blir extra mycket att göra.

Ulla och Clossan fick inte till det på sin date. Men hon är nu på G mer en någonsin så förhoppningsvis blir det en repris med resultat den här helgen.

Trine och Pipens date fick jag avbryta för att Pipen plötsligt fick en varböld i pannan… Han och Krabat har förmodligen fajtats.
Såret snittades på vaken tass och min prins uppförde sig exemplatiskt. Ta tempen, inga problem. Snitta utan bedöving, inga problem. Man blir så stolt!!

Här ligger han å myser på min jacka. En favorit sysselsättning när han har varit själv i stugan. Såret är på den högra sidan mellan öran och ögan. Inget höjdar ställe precis.
Ordineringen var att tokskölja såret och massera området omring, 4 gånger varje dag i 5 dagar.
Matte blev lite ivrig och masserade sönder dela av den ytliga huden. Har han protesterat. Naturligtvis inte! Han har stundtals myst och trampat men det är inte så kul att få vatten i ögat. Förståligt!

Trine visade sig ha ett ordentligt löp, så hon vrålade sig igenom nätterna och fick utvisning på glasverandan. Vet inte om de hann para innan separeringen. Så återigen är det bara att vänta å se..

I onsdags var jag för slut kontroll på såret och fick klartecken för gott arbete.
Så nu myser han i sin stuga och väntar på att tjejerna ska börja löpa.
Det är ju två vackra sköldpaddor som ska komma på besök!smiley

Sötaste Bea. Kan inte få nog av att titta på henne. Hon är som en maräng!
Otroligt snäll och rar. Påhittig och busig. Bästa pälskvaliten och bästa looken/ögonform i hushållet. Kan inte bli bättre.smiley
Dom här filurerna kikade vi närmare på förra helgen.
En liten arme av Stockholmstanter for upp till Norduppland för att kika på ett stort gäng väldigt vackra kattungar.
På vägen gjorde vi stopp i värdsmetropolen Månkarbo för att fika och handla sylt, saft och knäckebröd på Syltkrukan.
Kikade på dom stora strutsarna på Strutsen cafe.
Och en avvikare ut i obygden till Eskesta Gårdmejeri där vi gick loss på en hel mängd enormt goda osta av olika sorter. Väl värd den lilla omvägen. Rekomenderas varmt!

Jag har beställt en katthus så att de som går ute, speciellt Krabat, kan krypa in i ett varmt och mysigt ställe som skyddar för väder å vind. Så att vi äntligen kan sätta för de vändringsgaller som Krabat hela tiden petar upp..
Hoppas jag kan åka och hämta det i helgen. Men det är mycket man vill hinna med..

Sköt om er!
/Kattis