Varför planerar man över huvud taget??
Inget blir varken som man vill eller önskar. Man kanske bara låta allt ske som det vill. Katterna har som vanligt sin egen agenda.

Trine är inte gravid. Hon satte igång och tjoa mitt i natten.Ulla å andra sidan hade inte visat tillstymmelse till löp. Och när det endå var dags för Pipen att komma upp och leva familje liv igen efter sin långa sejour i stugan så satte jag ner Trine där i stället tillsammans med Ulla. Tänkte att då skulle hon kunna dra igång henne…

Pipen har visserligen trivts väldigt bra i stugan med sina olika sällskapsdamer. Lung och harmonisk, ätit bra och inte strilat en droppe. Men nu åkte Viveka hem förra söndagen och då tycker Pip-manne att det blev lite ensamt.

Så skiftbyte i Bregott fabriken!

Pipen var som vanligt lite stasad när han kom upp. Tycker det är jobbigt att få koll på alla katterna, och Krabat ÄR enligt honom en rivaliserande hane.
Pipen är helt enkelt inte lika grupptolerant som mina andra hanar har varit. Som tur är så lägger det sig ofta efter ett par dagar när han anpassat sig.
Det har skvätts lite här och där men framför allt så ylas det rejält på nätterna och då blir det utvisning på glasverandan! Min skönhetssömn är viktigsmiley. Men han är och förblir mattes gosegris och det huvudbumpas rejält varje dag! Pussgurkan!

Viveka har ju inte visat tillstymmelse till löp sedan i juli. Jag har gnuggat henne i rumpan med jämna mellan rum. Dubbelkollat tuttarna för säkerhets skull. Men nanda! Jättetrist på en så otroligt snälla och trevlig katt.
Så nu var det dags för henne att åka hem. Nå ja, inte mycket att göra. Skojade lite och sa att hon sätter säkert igång och löpa så fort hon har satt ner tassarna på Finsk mark!. Det vore ju typiskt!…
Men så blev det inte.

Nej, istället får jag ett SMS i onsdags om att Viveka nog är gravid!!!smileysmiley.
Hur och när är höljt i dimma!! Men ca 3 veckor bör hon vara gången eftersom jag satte ihop Viveka med Pipen efter att Trine varit på besök i stugan….
Pipmannen kan!! Så nu ska jag bli farmor x 3!!smiley

Alla 3 kullarna ser jag fram emot enormt. Alla 3 tjejerna är väldigt sociala och trevliga. Men alla är olika i både typ och stamtavla men endå kompletterar dom Pipen bra. Ska blir urspännande att få se alla dessa, förhoppningsvis, vackra kattungar som kommer!
Först ut är Tindras kull, aka S*Ulvborgens Fiesta, som bor hos S*Kaup Home cat’s. Beräkand ankomst 6 november. Inte långt kvar!! Tindra och Pipens stamtavla.

Den 15 november är det förmodligen dags för Shirelys kattungar, aka S*Vildhjärtat’s Shirley McMoose. Shirely & Pipen stamtavla.

Och om jag räknat rätt så ska S*Kalliopirtin Viveka ha runt 29 november. Viveka & Pipens stamtavla.

Men absolut roligast skulle ju vara om man fick egna kattungar. Det ska jag inte sticka under stolen med.
Så frågan är om det är i helgen det händer?? Ska det blir två kullar födda samma dag??. Ulla är nämligen i gång trots att det inte var så länge sedan jag släppte pillren. Så i morgon blir det date med Clossan och Trine får ner sin pälskling Pipen… Jösses. Det blir i så fall nedkomst på absolut sämsta tidpunkten på året. Mellandags rean…. Men ska det bli något så är det vell då, eller hur??? Och varför inte slå på stort direkt och köra en tandemkull!
Man får inte vara så nogräknad nu när man inte har haft en alldeles egen kull sedan AA kullen som föddes agusti 2007!!!smiley
Ja man kan då inte beskyllas för att ha en kattungefabrik!

Årets sista utställning har också passerat. Pipen slog till och blev Supreme Champion, BIV-T och nominerad!!smiley
Jag passade på att parta loss med vänner och bekanta.smiley Tusen tack för alla gratulationer, presenter och mingel. Jag hade jättetrevligt!
Taxi Mats Olsson-Strahl ställde dessutom upp och körde mig både dit och hem alldeles gratis!!
Nu blir det utställningspaus till Skogkattslingans cert utställning i slutet på februari. Det ska bli superkul!
Väl mött där!

Sköt om er och era nära och kära.

/Kattis