Eller är det en förlängd sommar. Varmt och mysigt. Å mina tomater få äntligen mogna på kvist. Jummy!

Just nu kan jag inte uppdatera hemsidan så lite nyheter, info och dylikt får det bli här istället. Väntar på min dång till datorn. Så just nu är det den bärbara som gäller. Så glöm inte att jag har ny email!

SW och tillhörande partaj har gått av stapeln.

Med partaj så menar jag inte den officella middagen utan de som vi i “Familjen” alltid brukar annordna. Denna gång stod Tessan på S*Skuggforsen för värdskapet. Och hos henne trängde vi oss in 22 man som allt. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.smiley Supertrevligt, många glada skratt och god mat som vanligt. Tack Tessan!
I början av festen drog dock en av deltagarna då denna fick ett brådskande telefonsamtal om att det kommit en kattunge. Så iväg i en flygande fläng. Grattis Mats och Jessica!
Bilder tog jag naturligtvis i mängder på alla deltagarna och diverse katter och en hund. Men dessa får vänta tills den vanliga datorn är i gång. Det tycker nog några är rätt bra. Men se, bilderna kommer ut förr eller senare.smiley

Resultat mässigt är jag mer en nöjd med utställnigen. Bea blev ex 3 av 3 och helt välförtjänt. Hon fick en bra bedöming där jag höll med om alla hennes plus OCH minus. De andra honorna var helt enkelt bättre. Hon gick bla mot en personlig favorit från WW i Lissabon. Nämligen ZACS Goodie som sedan även blev SW.

Xeke alias S*Drakborgens Xerxex Bersärk vars klass bestod av 4 väldigt fina hannar och där gick han och knep certet med bravur. Jisses vad glad jag blev. Supertack Jane och Johanna för att ni alltid ställer honom så snyggt!

Pipens resultat var däremot en pärs utan dess like. Han var snabbt upp på bedöming på lördagen men hade en konkurrent emot sig. Domaren kunde inte bestämma sig vem han skulle ge certet så vi fick snällt vänta på avgörandet tills söndagen.
Söndagen kom. Trodde naturligtvis att de skulle komma först upp på bordet på morgonen men icke. Först skulle de nomineras långhår. Efter långhåren så skulle alla de andra nomineras och sist blev det dags att ta ut klass vinnare…
Domaren valde Pipen!! Jösses va glad jag blev! Han vann på sin kondition och på att han domaren såg att han hade en bra ögon form trots att han är en blyg kille och kisar när han tycker det är läbbigt.
Efter dett blev det raskt BIV uttagning. Och här måste jag erkänna att jag tappade bort mig totalt, för jag var helt salig över certet. Men om jag minns rätt så blev Xeke 4 i BIVen av 6 totalt. Pipen 3:a och Nom och BIV och NOM gick till dockan Kelly. Grattis Jotta!
Efter denna pärs så ska jag villigt erkänna att jag grät en svätt hos både Mulan och Lena Ahlros…
I panelen var det samma vita MCO som vann som tog panelen i Lissabon så det var lite av en repris.

Så nu är det bara 1 cert kvar till Supreme Champion. Det har gått undan. Väntar med spänning på domarfördelningen till Alfa….

Väl hemma igen så insåg jag snabbt att Trine löpte. Jippie!
Så Pipen fick ingen ro utan fick gå tillbaka till arbetet direkt. Men han varkar lika glad för de. Hoppas och tror dom har parat. Då blir det kattungar här i Drakborgen v48. Håll tummar och tår!

Man måste vara fin om man ska bjuda upp till dans!

Nu håller vi bara tummarna för att också Viveka ska hinna komma in i löp innan hon åker hem..
Nu går hon med alla andra kattern när vi är hemma och det går kanon. Inga problem alls. Tänk va snälla kattern man har, och Viveka är en raring!

En anna som gör sig redo för en eventuella parningar är Clossan.

Kulorna är på plats, inget navelbråck och GSD IV fri är han redan genom sina föräldrar.
Han har terroriserat sin gamla mor och fått en välförtjänt reva på nosen. Men vad ska en sprallig tonåring göra utan lekkamrater i sin egen ålder?
Visst har dom blivit mer lika varandra?!!

Nu ska jag ut och sköta om Famen på FB. Vi ses och hörs i vimlet!
/Kattis